BURSA / NİLÜFER - Konaklı İlkokulu

Ara

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından oluşturulan eğitim kurumlarında hijyen ve sanitasyon kaynaklı salgın hastalıklara yönelik, öğrencileri, öğretmenleri, diğer çalışanları ve ilgili bütün tarafları korumaya yönelik hijyen uygulamalarını, bulaşın önlenmesini ve kontrol tavsiyelerini içeren koşulları tam olarak sağladık.

Okulumuzda uzmanlarca yapılan titiz bir inceleme ve denetimin ardından çalışmalarımız tescil edildi ve "TSE Okulum Temiz Belgesi"ni aldık.Gerekli koşulların sağlanması sürecinde öncelikle emeği geçen Müdür Yardımcımız Dİdem KARAKUŞL'a ve tüm personelimize teşekkür ederiz.

Ara

Kas

Başta  Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal etmiş bütün eğitim neferleri olmak üzere tüm öğretmenlerin ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLARIZ..

Kas

• Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, vatanı ve milleti adına yaptığı büyük işler için şükranla anıyor, manevi huzurunda saygıyla eğiliyoruz. Ruhu şad olsun

Kas

29 Ekim ile 4 Kasım tarihleri arasında her yıl kutladığımız Kızılay Haftası yıl içindeki belirli gün ve haftalar içinde önemli bir yere sahiptir. Doğal afetler dediğimiz depremlerde, sel ve su baskınlarında, önüne geçilemeyen büyük yangınlarda ve uluslar arasında çıkan savaşlarda dost elini uzatan, yaralı, kimsesiz, hasta insanlara hiçbir ayrım yapmadan herkese eşit şekilde yardım eden kuruluşlar arasında en önde geleni "KIZILAY"dır. Okulumuz ilkokul ve ortaokul öğrencileri bu haftanın önemini hazırladıkları güzel anlatımla arkadaşlarına ve öğretmenlerine sundu.

Ekm

Cumhuriyetimizin 99. kuruluş yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatan toprağı uğruna fedakârlıkla mücadele eden gazilerimizi minnetle yâd ediyor, şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'mızı kutluyoruz

YAŞASIN CUMHURİYET

Bando TAKIMIZLA Konaklı MAHLLESİNİ Dolaşıp Cumhuriyet Bayramlarını KUTLADIK

Ekm

Tüm öğrencilerimizi Hz. Muhammed'in "Hicret" yolculuğunu konu edinen ilk animasyon filmi olan TRT ortak yapımı "Tay" filmiyle buluşturduk.

Ekm

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE JANDARMA TRAFİK ŞUBE TARAFINDAN TRAFİK VE GÜVENLİ YAŞAM KONUSUNDA BİLGİLENDİRME YAPILDI.TİM JANDARMA ANİMASYONU VİDEOSU İZLETTİRİLDİ.