BURSA / NİLÜFER - Konaklı İlkokulu

Etiket Sonuçları: KONAKLI

Şbt

Bursa İl Mili Eğitim Şube Müdürleri Sayın Ahmet UZUN ve Ömer KARACA ile İl Milli Eğitim ARGE Sorumlusu Şükrü Bayram okulumuzu ziyaret ederek bizleri onurlandırdılar.

Ock

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA  OKUL ÖNCESİ ÖĞRENCİLERİMİZİ DR. SABAHAT KARAKAŞLILLAR  KATILIMIYLA MASALLARLA BULUŞTURDUK.

Ekm

Sarı rengi tanıdık sınıfımızda seri renk merkezi olusturduk

Ekm

Jandarma Trafik Okul Komutanlığı trafından  okul öncesi öğrencilerimize trafik eğimi verildi.

Ekm

Haftanın çocuğu olan Elisa Ceylan bugün arkadaşlarına açık hava basıncı deneyini yaptırdı.

Haz

Okul öncesi öğrencilerimize mezuniyet töreni yaptık. Minik misafirlerimizi sevgiyle  büyüttük sevinçle uğurluyoruz. Artık seneye 1.sınıflarda görüşmek üzere."Tüm yıl boyunca özveriyle çalışan Zeynep BAŞARAN öğretmenimize ve velileimize teşekkür ederiz.

Ock

2022 VEDA EDERKEN YIL İÇİNDE DOĞUM GÜNÜ OLAN MİNİK ÖĞRENCİLERİMİZİN  DOĞUM GÜNÜNÜ VE YENİ YILI KUTLADIK. HOŞ GELDİN 2023 VE YENİ YAŞIM

Ara

Düzenlenen tatbikatta  öğrenci ve öğretmenlerimiz deprem anında "çök, kapan, tutun" hareketleri ile güvenli alan oluşturup ardından kontrollü şekilde okulun bahçesine çıktı ve tatbikatı başarıyla tamamladılar.

Ara

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından oluşturulan eğitim kurumlarında hijyen ve sanitasyon kaynaklı salgın hastalıklara yönelik, öğrencileri, öğretmenleri, diğer çalışanları ve ilgili bütün tarafları korumaya yönelik hijyen uygulamalarını, bulaşın önlenmesini ve kontrol tavsiyelerini içeren koşulları tam olarak sağladık.

Okulumuzda uzmanlarca yapılan titiz bir inceleme ve denetimin ardından çalışmalarımız tescil edildi ve "TSE Okulum Temiz Belgesi"ni aldık.Gerekli koşulların sağlanması sürecinde öncelikle emeği geçen Müdür Yardımcımız Dİdem KARAKUŞL'a ve tüm personelimize teşekkür ederiz.

Kas

Başta  Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal etmiş bütün eğitim neferleri olmak üzere tüm öğretmenlerin ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLARIZ..

Kas

Ekm

Cumhuriyetimizin 99. kuruluş yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatan toprağı uğruna fedakârlıkla mücadele eden gazilerimizi minnetle yâd ediyor, şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'mızı kutluyoruz

YAŞASIN CUMHURİYET

Ekm

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE JANDARMA TRAFİK ŞUBE TARAFINDAN TRAFİK VE GÜVENLİ YAŞAM KONUSUNDA BİLGİLENDİRME YAPILDI.TİM JANDARMA ANİMASYONU VİDEOSU İZLETTİRİLDİ.